Αιθ. έλαιο Λεβάντα

6.45

Ποσότητα: 10ml

Lavandula angustifolia

Καθαρή, δροσερή, άνθινη υψηλή νότα και διακριτικά πράσινα φυλλώδη υποστρώματα. Αναμειγνύεται με τα περισσότερα άλλα αιθέρια έλαια κυρίως με άλλα άνθινα, εσπεριδοειδή και ποώδη αιθέρια έλαια

Σε απόθεμα


Ίσως το πιο δημοφιλές αιθέριο έλαιο. Η βασική του δράση είναι η εξισορρόπηση των λειτουργιών του σώματος και τω συναισθημάτων. Χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα στο μασάζ και στα αρωματικά μπάνια. Λίγες σταγόνες στο μπάνιο ή μια δυο σταγόνες στο μαξιλάρι μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της αϋπνίας. Η λεβάντα είναι, επίσης, χρήσιμη στην αντιμετώπιση της γρίπης και του κρυώματος. Δρα όχι μόνο κατά των ιών που προκαλούν μόλυνση, αλλά ανακουφίζει πολλά από τα συμπτώματα. Μια κρύα κομπρέσα λεβάντας ή μια δυο σταγόνες στους κροτάφους ανακουφίζει τους πονοκεφάλους. Τέλος το αιθέριο έλαιο της λεβάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντισηπτικό διάλυμα για μικρές πληγές και εγκαύματα.

This post is also available in: Αγγλικα

Βάρος 0.08 g
Οικογένεια:

Των Χειλανθών ή των Λαμιδών

Χαρακτηριστικά:

Καθαρή, δροσερή, άνθινη υψηλή νότα και διακριτικά πράσινα φυλλώδη υποστρώματα. Αναμειγνύεται με τα περισσότερα άλλα αιθέρια έλαια κυρίως με άλλα άνθινα, εσπεριδοειδή και ποώδη αιθέρια έλαια

Ιδιότητες:

Αναλγητικό, αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αντι-ιικό, αποσυμφορητικό, αποσμητικό, ρίχνει την πίεση, τονώνει τα νεύρα.

INCI:

Lavandula Angustifolia

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.