Ποιοι είμαστε…

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...

Η επιχείρηση

bi-o-live, bio από το ελληνικό βίος, δηλαδή ζωή και olive που σημαίνει ελιά. Γιατί η ελιά, ένα από τα σπουδαιότερα είδη της ελληνικής χλωρίδας, είναι συνδεδεμένη όχι μόνο με το τοπίο της πατρίδας μας , με τον πολιτισμό και τη διατροφή μας  αλλά και  γιατί το ελαιόλαδο αποτελεί το βασικό συστατικό όλων των προϊόντων που σας προσφέρουμε με σκοπό να φροντίσουν το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα σας βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής σας.

Όταν το 2012 δημιουργήσαμε την επιχείρησή μας στο μυαλό μας είχαμε ένα και μόνο πράγμα, να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας με τα καλύτερα και ασφαλέστερα υλικά, πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα παραγωγής (ISO:22716).

Μελετήσαμε τις ιδιότητες κάθε φυτικού συστατικού της ελληνικής, και όχι μόνο, χλωρίδας και προσαρμόσαμε τις συνταγές μας κατάλληλα.

Έτσι μπορούμε σήμερα, πέντε χρόνια μετά, να σας κοιτάμε στα μάτια και να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο και κρατήσαμε τις υποσχέσεις μας.

Η φιλοσοφία μας

Επιλέγουμε, με μεγάλη προσοχή, πιστοποιημένα υλικά από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά σεβόμενοι την υπόσχεσή μας στο καταναλωτικό κοινό για προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Παραγωγή

Θέλετε ένα σαπούνι ιδιαίτερο; Που να είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες; Να έχει το άρωμα που αγαπάτε; Μπορούμε να σας το φτιάξουμε!

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και παράγονται στο εργαστήριό μας, στην Παλιά Μορσίνη στην Ξάνθη.

Παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε πιστά τις περιβαλλοντολογικές δεσμεύσεις της Ε.Ε. που αφορούν την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, από την παραγωγή μέχρι και την τυποποίηση.

Είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Τα προϊόντα μας

  • είναι φυσικά και δεν περιέχουν κανενός είδους χημικό συντηρητικό.
  • Δεν περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες SLS και SLES.
  • Δε δοκιμάζονται σε ζώα.
  • Δε προέρχονται από μεταλλαγμένες πρώτες ύλες.
  • Για την παρασκευή των σαπουνιών μας εφαρμόζουμε την ψυχρή μέθοδο. Δηλαδή δεν υπερθερμαίνουμε τα λάδια ώστε να διατηρούνται όλα τα ευεργετικά για την ανθρώπινη επιδερμίδα συστατικά τους.

img_biolive_n10_poioieimaste`

 

This post is also available in: Αγγλικα